Home

OVER ONS

PORTFOLIO

VACATURES

CONTACT

O. Van
Kesbeeckstraat
52/101 2800
Mechelen

015 63 54 29
info@rove.be

Op Rove kan je rekenen als betrouwbare partner voor jouw bouwproject. Met heel wat mooie projecten op de teller en met veel passie voor het vak.

ROVE Architecten is een dynamisch architectenbureau in Mechelen, waarvan de eerste steen gelegd werd in 2012 door Koen Roelens en Peter Vermeulen. Binnen ons team bulkt het van de expertise in uiteenlopende architecturale disciplines, van kast tot stadsontwerp. Wij werken steeds multidisciplinair, waarbij iedereen van het team steeds op de hoogte blijft van elke stap.

Bij de start van een project graven wij steeds naar de wensen en verwachtingen van onze klant, zodat we volledig op maat aan de slag kunnen gaan. Afhankelijk van het project, gaan we in dialoog met ingenieurs, interieurarchitecten, veiligheidscoördinators, energiedeskundigen en ventilatieverslaggevers. Bij ROVE gaan we voor een transparante, no nonsense aanpak waarbij je nooit voor verrassingen komt te staan.

 

We leren jou en jouw project graag kennen!

Is deze interesse wederzijds? Meet our team!

Ons team

Ons multidisciplinair team van professionals staat klaar voor de uitwerking van jouw project. Wij zorgen graag voor een architecturale meerwaarde.

Copyright ROVE Architecten Privacy Disclaimer. Alle Rechten Voorbehouden. P+