O. Van Kesbeeckstraat 52/101 2800 Mechelen
015 63 54 29
info@rove.be

ROVE ontwerpt maatwerk met een architecturale meerwaarde, van kast tot stad. Reken op een transparante aanpak bij elk project.


ROVE architecten is een dynamisch Mechels architectenkantoor met een transparante no nonsense aanpak. Bij de start van een project worden je verwachtigen in detail besproken, inclusief het budget. Al je wensen worden door ons team vertaald naar een ontwerp op maat. We creëren wat de bewoners of gebruikers nodig hebben, nog voor ze weten dat ze het nodig hebben.

Verbouwing, nieuwbouw of ontwikkeling worden allemaal op dezelfde manier benaderd: we starten met een open geest en stellen de klant centraal. Bouwen doe je niet alleen: er is altijd een samenwerking tussen opdrachtgevers, architecten en alle andere bouwpartners. Om die samenwerking optimaal te laten verlopen heeft ROVE architecten een vast multidisciplinair team samengesteld. Binnen het team blijft iedereen zo op de hoogte van elke stap. Afhankelijk van het project wordt uitgebreid overlegd met een ingenieur, veiligheidscoördinator, energiedeskundige, ventilatieverslaggever of interieurarchitect.

Ons Team

Het bureau werd opgericht door architecten Koen Roelens en Peter Vermeulen. Bij ROVE kan je bouwen op een team van enthousiaste professionals met expertise in uiteenlopende architectarele disciplines. 


Peter Vermeulen
Peter Vermeulen

Architect

peter.vermeulen@rove.be

Koen Roelens
Koen Roelens

Architect

koen.roelens@rove.be

Erik Van Eenooge
Erik Van Eenooge

Projectleider

erik@rove.be

Tommy Roelants
Tommy Roelants

Interieurarchitect

tommy.roelants@rove.be